Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

2004

From Wikipedia, the free encyclopedia

Viti 2004 ka 366 ditë dhe është vit i brishtë.

Ngjarje

Gomure

Vdekje

Pa data

    Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:

Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
This article uses material from the Wikipedia article 2004, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors).