Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

2005

From Wikipedia, the free encyclopedia

Viti 2005 ka 365 ditë dhe nuk është vit i brishtë.

Ngjarje

Katastrofa

Lindje

Vdekje

Pa data

    Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:

Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
This article uses material from the Wikipedia article 2005, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors).