Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

2007

From Wikipedia, the free encyclopedia

Viti 2007 ka 365 ditë dhe nuk është vit i brishtë.

Ngjarje

Janar deri Qershor

Korrik deri Dhjetor

Më 10 shkurt fillon protesta e përgjakshme e Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë

Lindje

Vdekje

Arben Xhelajdini (1979-2007)Mon Balaj (1980-2007)

Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
This article uses material from the Wikipedia article 2007, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors).