Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

Viti 2008 ka 366 ditë dhe është vit i brishtë. Është i shpallur nga Organizata e Kombeve të Bashkuara si Vit ndërkombëtar i patates.

Ngjarje

Janar deri Qershor

Lindje

Vdekje

#Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (Study in China) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.
This article uses material from the Wikipedia article 2008, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.