nyuplik Sumber

Artikel iki minangka paugeran gaya panulisan, njlèntrèhaké cara nulis sumber kutipan jroning artikel.

Mènèhi sumber referensi suntingan kuwi sawijining syarat miturut kawicaksanan Wiki Basa Jawa. Bab iki maknané, kabèh tulisan kang dadi pasulayan lan ora duwé sumber referensi kang maton, olèh dibusak déning sapa waé. Delengen uga paugeran carané ngayahi bab iki ana ing Wiki basa Inggris.

Artikel-artikel ing Wikipedia kudu dikanthèni rujukan/referensi kang bisa dipercaya. Bahan-bahan jroning artikel ora olèh isi tulisan kang durung naté dipacak sadurungé déning sumber kang bisa dipercaya. Iki klebu teori, data, pranyatan, konsep, argumentasi, lan werna-werna bab kang arupa interpretasi pribadi lan durung ditampa kalangan ahli jroning babagan kuwi.

Kena apa sumber diperlokaké

  • Supaya panganggo bisa éntuk katrangan tambahan kang pinercaya bab topik kasebut
  • Masthèkaké isi artikel pinercaya lan bisa dipriksa panganggo/panyunting liyané
  • Ngurangi kadadéyan pasulayan ing antarané para panyunting
  • Ngéndhani klaim plagiarisme
  • Nuduhaké yèn suntingan panganggo dudu riset asli
  • Mbiyantu panganggo nemokaké sumber tambahan bab topik kang dibahas
    Cathetan: Artikel Wikipedia ora bisa dianggo minangka sumber kanggo artikel Wikipedia liyané

Delengen uga

Tags:

en:Wikipedia:Citing sources

🔥 Trending searches on Wiki Basa Jawa:

TamaléAurelie MoeremansBèker Donya FIFA1717Akbar TandjungSengkalanGedhang2021Saccharomyces cerevisiaeStadion Gelora Bung Karno30 AprilHasanuddinManukSalad MichiganFrigiaKethoprak1496InggrisSMK Migas CepuCinaTornadoKakawin SmaradahanaNépalPitUdoh1821QigongPersik KediriHelmy YahyaRépublik CinaSoegiarto AdikoesoemoViètnamUEFA Euro 2004BadmintonSepi ing Pamrih Ramé ing GawéKembangWiktionaryUshul fiqihGancaranBenjamin NetanyahuSega gorèngMétodhe èlmiahProdhuk dhomèstik brutoHassanal BolkiahBuwana AmérikaWedhusKabiskopan CharlotteWali BandLadak kecangklakUpacara tingkebanImljaniWon BinAmbaInfluenzaTaman kanak-kanakTajikistanSusilo Bambang YudhoyonoPringgitanYasukeBasa ngokoSepongKartiniAmsterdamWayang purwaSinarmas GroupEmil DardakKrambilRaditya Dika1200JiwaRomaHeather Storm🡆 More