Wiki Shqip 2022: Speciale:Kërko
SQVietnameseEnglish

E Enjte 23 prill 2006


E Shtunë 15 prill 2006


E premte 14 prill 2006

Ndërroi jetë politikani Mahmut Bakalli

  • Prishtinë / Kosovë - Sot në Prishtinë në moshën 70 vjeçare ndërroj jetë politikani kosovar Mahmut Bakalli. Në kujtese e kosovare do mbetet dorëheqja tij dhënë pas demonstratave`81-shit. Fjalimi i dorëheqjes të transmetuar në Televizion përfundonte me thënien "Historia do ta vërtetoi është apo nuk është kundër-revolucion". Më këtë dorëheqje ai u largua nga skena politike e Kosovës e cila ishte nën presionin e Federatës Jugosllave. I ndjeri edhe pse kishte dhënë dorëheqje punonte edhe më tutje në profesionin e tij por në skenën e politike u rikthye në viti 2000.
  • Gjirokastër / Shqipëri - Çelet panairi "Zeje Gjirokastrike Tradidë dhe Ardhmëri". (ATSH)


Shiko edhe


Arkiva e artikujve Ngjarjet e tanishme sipas muajve
Arkiva për muajt e vitit 2006
Jan.Shk.Mar.Pri.MajQer.
Korr.Gush.Shta.Tet.Nën.Dhje.
Arkiva për muajt e vitit 2005
Jan.Shk.Mar.Pri.MajQer.
Korr.Gush.Shta.Tet.Nën.Dhje.