Wiki Shqip 2022: Speciale:Kërko
SQVietnameseEnglish

E Shtunë, 21 janar 2006

Ndërroi jetë Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova

  • Prishtinë / Kosovë, - Presidenti i Kosovës Ibrahim Rugova, prijësi i Kosovës në vitet e mëdha të procesit për pavarësi të vendit tonë, ndërroi jetë sot (e shtunë) në orën 1:38. Presidenti Rugova ndërroi jetë në shtëpinë e vet në Prishtinë, duke pasur përreth familjen e tij, mjekun personal me stafin ndihmës nga vendi, si dhe mjekë amerikanë. Presidenti Rugova vuante nga kanceri në mushkëri, me të cilin ishte diagnostikuar në fund të gushtit të vitit 2005. Ai ndërroi sot jetë në fazën terminale të sëmundjes primare, pasi luftoi këtë sëmundje gjithë këta muaj me guxim të pashoq dhe moral të lartë. Opinioni do të njoftohet me kohë për detajet që lidhen me nderimet e fundit që do t'i bëhen Presidentit Rugova, - thuhet në komunikatën e Presidencës së Kosovës. Qendra për informimin e Kosovës, më 21 janar 2006

E Premte 13 janar 2006


Shiko edhe


Arkiva e artikujve Ngjarjet e tanishme sipas muajve
Arkiva për muajt e vitit 2006
Jan.Shk.Mar.Pri.MajQer.
Korr.Gush.Shta.Tet.Nën.Dhje.
Arkiva për muajt e vitit 2005
Jan.Shk.Mar.Pri.MajQer.
Korr.Gush.Shta.Tet.Nën.Dhje.