Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

A. den Doolaard

A den Doolaard: Shkrimtar holandez

A. den Doolaard ose Cornelis Johannes George Spoelstra, lindi në Zwolle7 shkurt të vitit 1901 dhe vdiq në Hoenderloo26 qershor të vitit 1994, ishte shkrimtari hollandez . Ka botuar edhe nje liber me temaitke shqiptare me temen e gjakmarrjes, me nje mjedis verior. Fjale kyce qe permenden janë nje i ri malesor, prifti dhe gjakmarrja.

A. den Doolaard.

Literature

MATO, Martin "Malesori shqiptar... Bujtina me patkua e A. den Doolaard"; tek Rilindja(e Kosovës) ,Tiranë 30.5.1996

Lidhje të jashtme


#Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (Study in China) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.
This article uses material from the Wikipedia article A. den Doolaard, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.