Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

Wiki:Cung

From Wikipedia, the free encyclopedia

Një cung në Wikipedia është një artikull shumë i shkurtër, shpesh më pak se një paragraf. Shumica e artikujve cung nuk arrijnë të shpjegojnë më shumë se idenë më të thjeshtë dhe kryesore të materialit.

Softueri i shënon automatikisht artikujt e vegjël n.q.s. vendos Kufiri për tregimin e cungjeve më shumë se 0. Kjo lehtëson gjetjen e cungjeve. Shiko preferimet për të vendosur kufirin tënd.

Një mënyrë tjetër e thjeshtë është të shtypësh Lidhjet këtu. Kjo do të të tregojë një listë e të gjithë artikujve të cilët kanë vendosur tekstin gati për cungjet.

N.q.s. krijon një artikull cung, vendos këtë tekst gati për të enkujaruar përdoruesit e tjerë për ta rregulluar duke shtypur {{cung}}.

Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses. Wikipedia®is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (Study in China) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.
This article uses material from the Wikipedia article Wiki:Cung, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors).