Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

Portal:Portal

From Wikipedia, the free encyclopedia


Portalet janë faqe që mirëmbahen nga Wikinët, të cilat fillimisht shërbejne si faqe hyrëse në Enciklopedi. Ato bëjnë prezantimin përmbledhës të artikujve kryesorë të një lloji temash që i përkasin një fushe specifike. Faqet e portaleve aktualizohen rregullisht nga mirëmbajtësit e tyre, të cilët i janë kushtëzuar një projekti të veçantë. Sigurisht që portalet kërkojnë një angazhim të vazhdueshem nga ana e të interesuarve apo redaktuesve me njohuri të thella në fushat përkatëse, pa ndihmën e të cilëve këto portale nuk mund të zhvillohen më tej. Në rast se juve ju tërheq ndonjë portal aktual ose dhe i ri, lajmërohuni si redaktues në listën e portaleve të mëposhtme. Në këtë liste janë nënrenditur të gjitha portalet aktuale të krijuara deri tani, për informacione më të hollësishme shihni dhe këtu.

P countries.png
Mount-Yamnuska2-Szmurlo.jpg

Evropa: Andorra · Belgjika

Shqipëria: Berat · Durrës · Elbasan · Fier · Gjirokastra · Kolonja · Korça Kukësi · Lezha · Shkodra · Tirana · Vlora

Kosovë: Bujanoci · Dibra · Ferizaji · Gjakova · Gjilan · Kumanova · Medvegja · Mitrovica · Peja · Prishtina · Prizreni

Sanxhaku:Sanxhaku · Pazari i Ri · RozhajaPërmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
This article uses material from the Wikipedia article Portal Portal, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors).