Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

MediaWiki:Gadget-ProveIt

From Wikipedia, the free encyclopedia

ProveIt - Shton një ndërfaqe grafike për të gjetur, ndryshuar dhe shtuar referimet me lehtësi në artikuj.

Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
This article uses material from the Wikipedia article MediaWiki:Gadget-ProveIt, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors).