Lance Gross

Amerikaanse akteur

Lance Gross (gebore 8 Julie 1981) is 'n Amerikaanse akteur en vervaardiger. Hy is bekend vir sy rolle in die rolprent Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013) en in die televisiereekse Grey's Anatomy (2005), House of Payne (2006), en Sleepy Hollow (2013).

Lance Gross
'n Beeld van die betrokke persoonlikheid.
GeboortenaamLance Darnell Gross
Geboorte8 Julie 1981 (1981-07-08) (40 jaar oud)
NasionaliteitAmerikaans
Kinders2
Beroep(e)Akteur en vervaardiger
Aktiewe jare2006–nou
Internet-rolprentdatabasis-profiel

Filmografie

Rolprente

  • 2012: The Last Fall
  • 2013: Temptation: Confessions of a Marriage Counselor

Televisiereekse

  • 2005: Grey's Anatomy
  • 2006: House of Payne
  • 2011: Milk & Honey
  • 2013: Sleepy Hollow
  • 2014: Crisis
  • 2018: The Bobby Brown Story

Televisierolprente

  • 2012: Steel Magnolias
  • 2017: When Love Kills: The Falicia Blakely Story
  • 2017: The Trustee

Video's

  • 2010: T.I. Feat. Keri Hilson: Got Your Back
  • 2012: Kelly Rowland: Keep It Between Us

Eksterne skakels