Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

Reshja

Shqip editions of Wiki, an online encyclopedia

Reshjet nënkuptojnë të gjitha format e avullit te ujit qe kondenzohen dhe sublimohen e që shfaqen në sipërfaqen e tokës në formë të lëngët apo të ngurtë. Disa forma të reshjeve bien nga retë, kurse disa të tjera formohen drejtpërdrejt në sipërfaqen e tokës. Grupit të parë i takojnë: vesa, bryma, kraheza, ngrica dhe grica; kurse formës së dytë: hyjn shiu ,debora ,bresheri , bresheri i imet dhe breshniza

#Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (Study in China) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.
This article uses material from the Wikipedia article Reshja, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.