Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

Ndihmë:Si të citosh Wikipedian

From Wikipedia, the free encyclopedia

1leftarrow.pngNdihmë:Përmbajtja

Citing Wikipedia


Një paralajmërim para se të citoni në Wikipedia

Si me çdo burim, sidomos një me autorësi të panjohur, ju duhet të jeni të kujdesshëm dhe të pavarur duhet të verifikoni saktësinë e informacionit, nëse mund të përdoret në Wikipedia. Për shumë qëllime, por veçanërisht në qëllime akademike, Wikipedia nuk mund të jetë një burim i pranueshëm [1], disa profesorë dhe mësuesit mund të refuzojë materiale që janë plotësisht me burim nga Wikipedia. Megjithatë, shumë nga përmbajtja në Wikipedia është e vetë referuar, një alternativë është që të citojmë burim të besueshëm në vend të vetë artikullit.


Referime

  1. ^ "Anthropology 333 syllabus from [[American River College]]" (PDF). Marrë më 2006-02-07. Do NOT use Wikipedia or other online or print encyclopedias as a source for your paper. {{cite web}}: Konflikt URL-wikilink (Ndihmë!); Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
This article uses material from the Wikipedia article Ndihmë:Si të citosh Wikipedian, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors).