Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

MediaWiki:Gadget-dark-mode

From Wikipedia, the free encyclopedia

Sfond i errërt: Ndryshon ngjyrat e sfondit dhe tekstit për një përdorim më të lehtë për sytë në ambiente të errëta (përdor çelësin më sipër për ta kontrolluar këtë vegël)

Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
This article uses material from the Wikipedia article MediaWiki:Gadget-dark-mode, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors).