Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQVietnameseEnglish

Arkeologu

From Wikipedia, the free encyclopedia

Një Arkeolog është një hulumtues dhe "specialist që merret me gërmime dhe studime arkeologjike [1]".

Arkeologu
Dolina-Pano-3.jpg
Një grup arkeologësh (2008, Spanjë).
Profesioni
EmratArkeolog/e

Shih edhe

Burimi

  1. ^ FJALOR I GJUHËS SË SOTME SHQIPE http://www.fjalori.shkenca.org

Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
This article uses material from the Wikipedia article Arkeologu, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors).