California gulung

Gulungan California utawa maki California minangka gulungan sushi makizushi sing biasane digulung ing njaba, lan ngemot timun, kepiting utawa kepiting imitasi, lan alpukat .

Kadhangkala salad crab diganti kanggo crab stick, lan asring lapisan njaba beras ing gulungan njero-metu ( uramaki ) disiram karo wijen panggang utawa roe kayata tobiko saka iwak mabur . Minangka salah siji saka gaya paling populer sushi ing Kanada lan Amerika Serikat, California Roll wis pengaruh ing popularitas global sushi, lan ing inspirasi chef sushi ing saindhenging donya kanggo nggawe masakan fusion non-tradisional.

California gulung

Referensi

  1. Renton, Alex (February 26, 2006). "How Sushi ate the World". The Guardian. Dibukak ing August 20, 2006.

This article uses material from the Wiki Basa Jawa article California gulung, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Isi cumepak kanthi pangayoman CC BY-SA 4.0, kajaba ana katerangan liyané. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
#Wikipedia® is a registered trademark of the Wiki Foundation, Inc. Wiki Basa Jawa (DUHOCTRUNGQUOC.VN) is an independent company and has no affiliation with Wiki Foundation.

Tags:

Referensi California gulung

Amérika Sarékat

Apokat

Daging yuyu

Endhog iwak

Kanadha

Olahan campuran

Stik yuyu

Sushi

Timun

Wijèn

🔥 Trending searches on Wiki Basa Jawa:

Bal-balanJinVictor Marie Comte HugoMrica SichuanK2Bologna F.C. 1909Olahan SlowakArané pérangan awakRegaDam / BendunganItali ing OlimpiadeNASAPanamaPSS SlémanBarack ObamaKèju KanadaUpacara tingkebanSurat Al KaafiruunSistem operasi komputerC++Wayang potèhiPetualangan sherinaBWayangSurat Adh DhuhaKartiniDSurat Al BaqarahASuhuSurat Al QadrGBadan Intèlijen NegaraBlangkonPariwaraFMohammad HattaEJann MardenboroughAlbus DumbledoreSurat Al 'AlaqCPrastawa BudayaGunung LawuHUNESCOGamelanRukun IslamSyeikh Ahmad Al-MisryCut Nyak DhienAnoman DutaRamaGrojogan Rara KuningDuryodanaLeléwaning basaDerby Romero892KarnaTaunWayang kulit1SaturnusTedhak sitènKerisAnak Jalanan (sinetron)WikiSepatu Dahlan🡆 More