Wiki Dansk 2023: Forside
Wiki DanskWiki Tiếng ViệtWiki English

Rani Mukerji

Rani Mukerji: Indisk skuespiller

Rani Mukerji (født 21. marts 1978) er en indisk Bollywood-skuespiller. Hun anses som værende en af Indiens bedste og mest populære skuespillere.[kilde mangler]

Rani Mukerji 2014

Filmografi

ÅrFilmRolleAndre noter
1996Biyer PhoolMiliCameo
Tollywood-film
1997Raja Ki Aayegi BaraatMala
1998GhulamAlisha
Kuch Kuch Hota HaiTina MalhotraFilmfare Award for bedste kvindelige birolle
MehndiPooja
1999MannSpecial appearance i sangen Kaali Naagin Ke
Hello BrotherRani
2000BadalRani
Hey RamAparna RamKollywood-film
Samtidig lavet på Hindi som Hey Ram
Hadh Kar Di AapneAnjali Khanna
BichhooKiran Bali
Har Dil Jo Pyar KaregaPooja OberoiNomineret—Filmfare Award for bedste kvindelige birolle
Kahin Pyaar Na Ho JaayePriya Sharma
2001Chori Chori Chupke ChupkePriya Malhotra
Bas Itna Sa Khwaab HaiPooja Shrivastav
Nayak: The Real HeroManjari
Kabhi Khushi Kabhie Gham...Naina KapoorCameo
2002Pyaar Diwana Hota HaiPayal Khuranna
Mujhse Dosti Karoge!Pooja Sahani
SaathiyaDr. Suhani Sharma/SehgalFilmfare Critics Award for bedste optræden
Nomineret—Filmfare Award for bedste kvindelige hovedrolle
Chalo Ishq LadaayeSapna
2003Chalte ChaltePriya ChopraNomineret—Filmfare Award for bedste kvindelige hovedrolle
Chori ChoriKhushi Malhotra
Calcutta MailReema/Bulbul
Kal Ho Naa HoSpecial appearance i sangen Mahi Ve
LOC KargilHema
2004YuvaSashi BiswasFilmfare Award for bedste kvindelige birolle
Hum TumRhea PrakashFilmfare Award for bedste kvindelige hovedrolle
Veer-ZaaraSaamiya SiddiquiNominated—Filmfare Award for bedste kvindelige birolle
2005BlackMichelle McNallyFilmfare Award for bedste kvindelige hovedrolle
Filmfare Critics Award for bedste optræden
Bunty Aur BabliVimmi Saluja (Babli)Nominated—Filmfare Award for bedste kvindelige hovedrolle
PaheliLachchi Bhanwarlal
Mangal Pandey: The RisingHeera
2006Kabhi Alvida Naa KehnaMaya TalwarNomineret—Filmfare Award for bedste kvindelige hovedrolle
BaabulMalvika "Milli" Talwar/Kapoor
2007Ta Ra Rum PumRadhika Shekar Rai
Banerjee (Shona)
Laaga Chunari Mein DaagVibhavari Sahay (Badki)/
Natasha
Nomineret—Filmfare Award for bedste kvindelige hovedrolle
SaawariyaGulabjiNomineret—Filmfare Award for bedste kvindelige birolle
Om Shanti OmHerselfSpecial appearance i sangen Deewangi Deewangi
2008Thoda Pyaar Thoda MagicGeeta
Rab Ne Bana Di JodiSpecial appearance i sangen Phir Milenge Chalte Chalte
2009Luck by ChanceHende selvSpecial appearance
Dil Bole Hadippa!Veera Kaur/Veer Pratap Singh
2011No One Killed JessicaMeera Gaity
2012Talaash: The Answer Lies WithinRoshni Shekhawat
AiyyaaMeenakshi Deshpande
2013Bombay TalkiesGayatari
2014MardaaniShivani Shivaji Roy

Referencer

Eksterne henvisninger

 Spire
Denne skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 

#Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (Study in China) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.
This article uses material from the Wikipedia article Rani Mukerji, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Indholdet er udgivet under CC BY-SA 3.0 medmindre andet er angivet. Images, videos and audio are available under their respective licenses.

🔥 Top trends keywords Dansk Wiki:

ForsideSenegalThomas HelmigCarles PuigdemontVM i fodbold (mænd)CatsMorten GrunwaldSpeciel:SøgningDario CampeottoRenée Toft SimonsenHugo HelmigVolkswagen Type 1Kylian MbappéGhita NørbyGitte HænningVolkswagenGiacomo CampeottoLa BohèmeTinkas juleeventyrPreben DamgaardRobert LewandowskiPeléSara BroClara (sanger)Jul det' coolLionel MessiFrancis DickohMartin Johannes LarsenJosephine HøjbjergSebastian KleinOlivier GiroudCristiano RonaldoElse Marie RemmenSpeciel:Seneste ændringerLily WeidingSankta LuciaVolkswagen BobleDavid NielsenKasper SchmeichelLotte FreddieEM i fodbold (mænd)Niels-Martin EriksenMatador (tv-serie)Karen GardelliHan, hun, Dirch og DarioThe JulekalenderThimphuDetroitRobinson Ekspeditionen 2022Jude BellinghamDanmarkVM i fodbold 2026Henning RemmenPyrus (serie)Ebbe LangbergEva JinNationale kendingsbogstaver (biler)Tinka og KongespilletErik DamgaardMads JunkerJulie AndrewsChristopher PlummerKenneth PerezJulehjertets hemmelighedStjernetegnPeberkageStormester (tv-program)Græske guderSisse Marie SøbyAlbert Rosin HarsonMorten BruunNullElizabeth 2. af StorbritannienEuropamesterskabet i fodbold 2024 (mænd)Figurer i MatadorFrankrigs fodboldlandsholdClaus HemplerNissernes ØBukayo Saka🡆 More