Wiki Basa Sunda

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 61.682 artikel jeung 31.622 pamaké kadaptar.
22/04/2024 · 18.43 UTC

2016 - Pasini Paris ngeunaan parobahan iklim ditéken

Poé ieu dina sajarah

1529 - Perjangjian Zaragoza, Spanyol-Portugis.
1944 - Operasi Persekusi dina Perang Dunia II.
1970 - Poé Bumi nu munggaran, direuah-reuah.
1977 - Optik fibér munggaran dipaké pikeun jalur telepon.
2019 - Lini 6,1 Mw narajang Pulo Luzon, Philipina.

Citakan:Artikel petingan/April 2024

< >

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 61.682 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



Portal Keur lumangsung/April 2024

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Madura • Malayu • Minang • Nias • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sakabéh Wikipédia


Tepas

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

🔥 Trending searches on Wiki Basa Sunda:

Gedong SatéParaseuneuKatuncarGalenganAs-SajdahKecap (basa Sunda)Abad ka-10 SMImahWay Tuba, Gunung Labuhan, Way KananpaternakanCai taneuh527 SM(136770) 1996 PC1SuhartoSahadat buhunDadapNyiruanIsraélMantra SundaKi hiangHokkaidō regionSogunSnow White and the Seven DwarfsEduard Douwes DekkerPearson product-moment correlation coefficientBaledogTongoÉnergiJepangFosforusSupa hoéLanglayanganWikikamusAbad ka-11EngangAndorra2023Gending karesménBiantaraCebrengKaréta api Joglokerto ÉksprésCalingcingBandung TVServerBaliungGoogleGamelan DegungInternétISO 4217SawérLebé1839Bangkong korodok20 NopémberTom and JerryUrugHirisFluoksetinArctic MonkeysKejawenLentongMozilla FirefoxRamat lancah.cvHujan🡆 More