Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

Rezultatet e kërkimit

Shqip editions of Wiki, an online encyclopedia

Faqja me titullin Gjyzepina+Kosturi nuk ekziston. Kontrollo rezultatet e kërkimit më poshtë për të parë nëse tema trajtohet nën një titull tjetër.

Nëse dëshironi të krijoni një artikull të ri, mund të përdorni Ndihmësin e Artikujve.

 • Gjyzepina Kosturi (Misloca) u lind më 12 prill 1912 në një familje shkodrane në Tivar dhe është Artiste e Merituar (1912 - 1985). I ati i saj quhej Gjokë...
 • Rezultatet e kërkimit për "Gjyzepina Kosturi" - Wikipedia - Study in China 2023 - Wiki Shqip
  identifikohen disa artikuj: Vende: Kosturi (Greqi) Kosturi (Krivo Pallankë), Maqedonia. Persona: Gjyzepina Kosturi, artiste shqiptare. Kjo faqe bën kthjellimin...
 • Rezultatet e kërkimit për "Gjyzepina Kosturi" - Wikipedia - Study in China 2023 - Wiki Shqip
  Greqisë. 27 mars - Zihni Sako, folklorist dhe shkrimtar 12 prill - Gjyzepina Kosturi, soprano dhe Artiste e Merituar 3 maj - Alaudin Frashëri, agronom...
 • Rezultatet e kërkimit për "Gjyzepina Kosturi" - Wikipedia - Study in China 2023 - Wiki Shqip
  Arixhiu Lavdie Bisha......Arixhofka Meçua Timo Flloko......Meçua Gjyzepina Kosturi......Shërbyesja e manastirit Kristaq Mitro......Partizani Diana Panariti...
 • Rezultatet e kërkimit për "Gjyzepina Kosturi" - Wikipedia - Study in China 2023 - Wiki Shqip
  Tafaj, “Zonja me shpirt e operas shqiptare” (2007) kushtuar sopranos Gjyzepina Kosturi, libra që i ka shkruar bashkë me koreologun Nexhat Agolli. I vetëm...

#Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (Study in China) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.
This article uses material from the Wikipedia article , which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Images, videos and audio are available under their respective licenses.