Wiki Shqip 2022: Shqipëria
ShqipVietnameseEnglish

Të gjithë artikujt


Artikujt e ndarë në fusha të Wikipedia-së

Artikuj PërdoruesWikiFiguraStampa

Ndihme

Kategoritë
DiskutimDiskutimDiskutimDiskutimDiskutim DiskutimDiskutim
Ndihmë
Kërkimi Të drejta autori Pasqyra Redaktimi Artikulli Livadhi Fillestarëve Antarëve Kategoritë
redaktoni kutinë

Wiki: Ndihme

Përpunim tekstesh-|Bisedoni-|Kërko-|Kategori-|Rreth-|Të drejta autori-|Çfarë është një artikull-|Përpunim tekstesh-|Pasqyra-|Për Fillestarë-| Për Antarë-| Si redaktohet një faqe-|Livadhi-|

Wiki: Administrat

Administrata

Mirësevini-|AnkesaTë drejta autori-|Kuvendi-|Rregullat-|Promovimi-|Wikinët-|Korigjueshme nga të gjithë-|Ambasadat-|Pyetje e Përgjigje-|GNU Free Documentation License-|Shpërnjohjet e përgjithshme-|Artikuj të mbrojtur-| Administruesit-|Përshtypjet-|Liçenca GNU për Dokumentim të Lirë (1.1)-|

Egzon Kuqi (lindur me 15.03.1991 ne Gjakove) eshte sulmues që luan për kombetaren Shqiptare dhe për Real Madrid në nivel ekipor të rinjëve.

Wiki: Mjete teorike (funksione)

Është fjala për veprimet e mekanizmave të paraqitur figurativisht në faqet e Wikipedia-së, dhe efektet, zbatim i tyre e gjëra të ngjajshme.Stampa:WikifunksioneMarkim-|Treguesi-|Projekti i shteteve-|Artikulli cung perfekt-|Gjej ose rregullo një cung-|Lista e faqeve që duhen përkthyer-|Fjalori-|

Wiki: Tema aktuale (diskutime)

Është fjala për tema të ndryshme që dalin apo hynë në Wiki: Kuvendi si dhe tema tjera që kanë të bëjnë me çështje globale rreth projektit.Stampa:WikiaktualeLajmërime-|Emri i projektit-|Vota për grisje-|

Wiki: Te tjera

Stampa:Wikimirëmbajtja?Pyetje e Përgjigje-|?Lista e artikujve në hapësirën Wikipedia-|?Gris rregj-|?Mbroj rregj-|?Fjalorthi-|?Artikuj të dëshiruar-|?Elections-|?Bllokim rregj-|?Site support-|?Rruzull.net-|?Pikëpamje neutrale-|?Jep rregj-|