Wiki Shqip 2022: Speciale:Kërko
SQVietnameseEnglish

Çmimet në Wikipedia janë nderime të cilat u jepen vullnetarëve të Wikipedia-s për kontributet dhe punën e palodhur në Wikipedia-n shqip.

Ndryshe nga medaljet, të cilat mund të jepen lirshëm nga cilido përdorues, çmimet jepen pas një votimi nga komuniteti në qendrën e votimeve, hapja e të cilit sinjalizohet dhe nëpërmjet njoftimit në Kuvend.

Për më shumë informacion lexoni: Wiki: Vlerësimet.

Çmimet

#FiguraÇmimiPërshkrimi
1 Çmimi për krijimin e artikujve të rinjI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në krijimin e artikujve të rinj në Wikipedia-n shqip.
2 Çmimi për redaktimin e artikujveI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në redaktimin e artikujve në Wikipedia-n shqip.
3 Çmimi për artikujt cilësorëI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në krijimin ose zgjerimin e artikujve të mirë ose të përkryer në Wikipedia-n shqip.
4 Çmimi për pastrimin e artikujveI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në pastrimin dhe rregullimin e artikujve në Wikipedia-n shqip.
5 Çmimi për mbrojtjen e artikujveI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në luftën kundër vandalëve në Wikipedia-n shqip.
6 Çmimi për mirëmbajtjen e faqes kryesoreI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në mirëmbajtjen e faqes kryesore në Wikipedia-n shqip.
7 Çmimi për mirëmbajtjen e udhëzimeveI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në mirëmbajtjen e faqeve të udhëzimeve dhe faqeve shpjeguese në Wikipedia-n shqip.
8 Çmimi për mirëmbajtjen e kategoriveI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në mirëmbajtjen e kategorive në Wikipedia-n shqip.
9 Çmimi për mirëmbajtjen teknikeI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në mirëmbajtjen teknike në Wikipedia-n shqip.
10 Çmimi për kujdestarinë e përgjithshmeI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në kujdestarinë e përgjithshme në Wikipedia-n shqip.
11 Çmimi për administriminI caktuar për vullnetarët me privilegje administrimi të cilët janë dalluar në punën administrative në Wikipedia-n shqip.
12 Çmimi për kontrollinI caktuar për vulllnetarët me privilegje kontrollimi të cilët janë dalluar në punën kontrolluese në Wikipedia-n shqip.
13 Çmimi për paanësinëI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në paanësinë në zgjidhjen e konflikteve në Wikipedia-n shqip.
14 Çmimi për vazhdimësinëI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në kontributin e vazhdueshëm ndër vite në Wikipedia-n shqip.
15 Çmimi për faqen e përdoruesitI caktuar për vullnetarët të cilët janë dalluar në mirëmbajtjen e faqes personale të përdoruesit në Wikipedia-n shqip.

Renditja

#FiguraRenditjaPërshkrimiStampa
1 Çmimi i parëI jepet përdoruesit që zë vendin e parë në votimin e komunitetit për një çmim të caktuar.{{Çmim i parë}}
2 Çmimi i dytëI jepet përdoruesit që zë vendin e dytë në votimin e komunitetit për një çmim të caktuar.{{Çmim i dytë}}
3 Çmimi i tretëI jepet përdoruesit që zë vendin e tretë në votimin e komunitetit për një çmim të caktuar.{{Çmim i tretë}}

Arkiva