Wiki Shqip 2022: Speciale:Kërko
SQVietnameseEnglish

Udhëheqës të shteteve në vitin 2004

Udhëheqës të shteteve në vitin 2004: Artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 2004 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Afrikë

Amerika e Jugut

Amerika e Veriut

Australia dhe Oqeania

Azi

Europë

Liderët Botërorë

Referimet