Wiki Shqip 2022: Speciale:Kërko
SQVietnameseEnglish

Ndryshimet më të fundit

Ndiq ndryshimet më të fundit të wikit në këtë faqe.

Zgjedhjet e ndryshimeve momentaleShfaq 50 | 100 | 250 | 500 ndryshime gjatë 1 | 3 | 7 | 14 | 30 ditëve
Fshihe përdorues të regjistruar | Fshihe përdoruesit anonimë | Fshihe redaktimet e mia | Shfaqe robotët | Fshihe redaktimet e vogla | Shfaq kategorizim i faqes | Shfaqi Wikidata | Hide reviewed edits | Fshihe redaktimet me gjasë të mira
Shfaq ndryshime së fundmi duke filluar nga 19 gusht 2022 23:06
 
 
Lista e shkurtesave:
  P
  Përpunim Wikidata
  r
  Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
  R
  Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
  v
  Ky është një redaktim i vogël
  b
  Ky redaktim u krye nga një robot
  (±123)
  Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh
  Temporarily watched page

19 gusht 2022