Wiki Shqip 2022: Shqipëria
SQVietnameseEnglish

Rezultatet e kërkimit

Faqja me titullin Https:/index.php nuk ekziston. Kontrollo rezultatet e kërkimit më poshtë për të parë nëse tema trajtohet nën një titull tjetër.

Nëse dëshironi të krijoni një artikull të ri, mund të përdorni Ndihmësin e Artikujve.

 • mëdha në murin kryesor të ndërtesave etj. ^ https://www.uart.edu.al/index.php?pg=faqe&id=186&niveli=29/ ^ https://abcnews.al/historia-e-skenderbeut-perm
  484 bytes (57 fjalë) - 20 korrik 2020 10:23
 • org/web/20090803020101/http://gazetastart.com/index.php?faqe=shfaqpenza&lajmid=1115 http://members.tripod.com/sabahudinh/index-3.html https://web.archive
  7 KB (840 fjalë) - 30 korrik 2022 22:13
 • pasur 42,200 banorë. Galeria me foto nga Soldanesti: https://commons.wikimedia.org/w/index.php?search=Raionul+%C5%9Eold%C4%83ne%C5%9Fti&title=Specia
  574 bytes (50 fjalë) - 15 nëntor 2017 17:57
 • Kosovës Numrat e telefonit në Kosovë Kodet postare të Shqipërisë https://web.archive.org/web/20091024020709/http://www.postaekosoves.net/en/index.php?sid=51
  663 bytes (38 fjalë) - 12 qershor 2018 16:32
 • ^ a b Tio Ilar, International Art Exhibition | http://www.tioilar.eu/index.php/artist-cvs/2012-01-31-09-45-45/athanasio-celia Arkivuar 4 prill 2017 tek
  2 KB (250 fjalë) - 13 shkurt 2020 04:12
 • Lleida, në Komunitetin Katalonia. ^ https://en.wikipedia.org/wiki/Alpicat ^ http://municat.gencat.cat/index.php?page=consulta&mostraEns=2502360009  Commons:
  2 KB (44 fjalë) - 28 tetor 2021 14:27
 • = 22 April 2011 | archiveurl = https: // web .archive.org / web / 20070929101510 / http: //www.veriu.com/vp/index.php? ind = reviews & op = entry_view
  1 KB (185 fjalë) - 27 mars 2022 17:18
 • nderua me çmimin Gold nga SOS.[8] Publikohet Raporti vjetor https://www.bankacredins.com/index.php/rreth-nesh/raporte-vjetore/ [9] Gjatë 2017 u hap një degë
  11 KB (1.141 fjalë) - 2 qershor 2022 03:49
 • disa Gërmadhave në Pozalmuro Galeria e fotografive : https://commons.wikimedia.org/w/index.php?search=Pozalmuro&title=Special:Search&profile=default
  616 bytes (46 fjalë) - 6 nëntor 2017 18:12
 • NOC counterpart in Prishtina, www.insidethegames.biz ^ https://www.minigolf-europe.org/index.php/organisation/members Federata Evropiane e Minigolfit (Faqe
  3 KB (78 fjalë) - 19 shtator 2019 08:45
 • Jubani Përher me ty - duet Nertila Koka Intervistë: https://web.archive.org/web/20160310080708/http://www.merbraha.com/index.php/intervista/1218.html
  843 bytes (104 fjalë) - 5 mars 2022 14:31
 • mendonim kurrë. Ditari i Turhanit https://web.archive.org/web/20160305072958/http://www.gazetakritika.net/Forumi/index.php?itemid=1998 Ana familjare http://dilavershkurti
  2 KB (308 fjalë) - 21 prill 2021 23:15
 • anglisht, serbisht dhe njeh gjuhën frënge dhe atë gjermane. ^ https://www.esiweb.org/index.php?lang=en&id=279&person_ID=35 ^ http://president
  3 KB (353 fjalë) - 3 prill 2022 03:09
 • pa-ks.com/index.php?option=com_content&view=article&id=9:autoret&catid=3:autoret&Itemid=3 https://web.archive.org/web/20160305023718/https://vimeo.com/66067181
  1 KB (166 fjalë) - 30 janar 2020 17:06
 • 6. https://web.archive.org/web/20101115150512/http://www.worldstart.com/tips/tips.php/1085 7. http://www.cisco.com/en/US/products/sw/netmgtsw/index.html
  7 KB (1.018 fjalë) - 18 janar 2021 02:06
 • (Caucasus Research Resource Centers), Yerevan https://www.webcitation.org/67WLP7edG?url=http://www.crrc.am/index.php/en/8/999//10/?keyword=dram+sign Dram sign
  3 KB (346 fjalë) - 22 shtator 2019 08:20
 • me vendimin Nr.05/148 te 11.09.2013/neni 6, alinea 1,pika 1.7. ^ https://www.eshendetesia.com/index.php/business/58/view Spitali i Mitrovicës (SHSKUK)
  2 KB (195 fjalë) - 3 maj 2022 08:50
 • Machine https://www.zgjohushqiptar.info/2020/08/rifillimi-i-shkolles-me-shume-pyetje-se-pergjigje.html http://www.dartiraneqytet.edu.al/index.php
  7 KB (663 fjalë) - 17 mars 2022 00:03
 • Wayback Machine https://www.asimvokshi.com/stafi Arkivuar 17 janar 2022 tek Wayback Machine http://www.dartiraneqytet.edu.al/index.php
  6 KB (672 fjalë) - 20 mars 2022 04:43
 • dhe/apo video dhe materiale multimediale https://web.archive.org/web/20121212042825/http://gazeta-korca.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2
  1 KB (128 fjalë) - 24 shtator 2019 03:19

Shikoni (20 më parë) (20 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).