Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

Shekulli XXI

From Wikipedia, the free encyclopedia

Para erë sonë:XX -XIX -XVIII -XVII -XVI -XV -XIV -XIII -XII -XI -X -IX -VIII -VII -VI -V -IV -III -II -I

Era jonë:I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII - XIII - XIV - XV - XVI - XVII - XVIII - XIX - XX -XXI


Nga Shekulli XXI

Ngjarje

 

Njerëz të shquar

Te gjithe kengetaret, DJ, politikanet dhe futbollistet!

Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
This article uses material from the Wikipedia article Shekulli XXI, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors).