Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

Kryeqyteti

From Wikipedia, the free encyclopedia

Kryeqytet (sq. kryeqyteti) është një qytet në të cilin qeveria e një shteti, province ose rajoni ka zyrat dhe zhvillon veprimtarinë e saj. Kryeyteti zakonisht është i caktuar me ligj ose me kushtetutë. Kryeqyteti është shpesh, por jo domosdoshmërisht, qyteti më i madh i një vendi.Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
This article uses material from the Wikipedia article Kryeqyteti, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors).