Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës

Shqip editions of Wiki, an online encyclopedia

Kjo është një kategori mirëmbajtjeje për artikujt burimet e të cilëve përmbajnë parametrin |url-status= me një vlerë të përshtatshme ndërkohë që parametri |archive-url= nuk ka një vlerë të përcaktuar apo nuk është vendosur fare. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Nëse gjeni artikuj këtu, nëse adresa vazhdon të funksionojë, ju lutemi ta hiqni parametrin |url-status=. Në të kundërt shtoni parametrat |archive-url= dhe |archive-date=.

Faqet në kategorinë "Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës"

Kjo kategori ka 200 faqe nga 878 gjithësej.

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)
(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)

This article uses material from the Wikipedia article Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
#Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (duhoctrungquoc.vn) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.