Wiki Shqip 2023:
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

Hellbanianz

Shqip editions of Wiki, an online encyclopedia

Hellbanianz

  • Hellbanianz eshte nje band muzike(hip-hop kryesisht).Pjesetaret me te rendesishem te grupit jane Ervin Selita(Vinz) dhe Fation Dibra (Stealth).Origjina e tyre eshte nga Burreli .Sipas policëve, karteli famëkeq “Hellbanianz” janë bërë grupi i tretë më i madh i kriminelëve të organizuar në vend sipas shtetësisë në tre vitet e fundit, duke rritur pjesëmarrjen e tyre në treg me 42 për qind. Hellbanianz” janë të bazuar në Barking, East London, dhe videot në Instagram tregojnë ata duke drejtuar makina të performancës së lartë, të rrethuar nga mijëra paund.
  • Ne 1998 Stealth bashk me Dajlan Dobrushin dhe nje grup te madh djemsh emigruan ne East London(Barking Park) aty ku u themelua dhe banda Hellbanianz.Shqipetaret arriten nje reputacion te madh dhe ja nisen duke trafikuar droge neper rrugica e lagje.Disa nga keta shqipetare pervec Vinz dhe Stealth ishin Skilla A.S etj.Ata e quhanin zonen e tyre GBlock dhe kane bere dhe nje kenge per kete.Ata rekrutonin sa me shume te rinje dhe me pas filluan dhe mbeshtetjet me mafjen Ndragheta.

Muzika

Hellbanianz's songs

Vinz - My shqipez

HELLBANIANZ -N RRUG

Stealth - Ky o stili

Stealth & Vinz - Nobody

Stealth & Vinz - Nuk ka Dashni

STEALTH & VINZ - A JE NORMAL? (HELLBANIANZ)

Stealth ft Cozman & Vinz - Gango

Stealth ft Vinz - Never Late

Vinz - Young ShqipeStealth non stopStealth ft Vinz - Per shokun i vesh i Dorezat (HELLBANIANZ)

Vinz ft Baseman - Corleone

Vinz ft Stealth - Hood LifeSTEALTH FT VINZ - Se Ndrrojna Ekipin

Vinz ft stealth - Hood Life 2

Vinz ft Stealth - Real Life

Vinz -lonely Vinz-DOMINICANA Stealth ft baseman-ADRENALINA

#Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (Study in China) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.
This article uses material from the Wikipedia article Hellbanianz, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.