Wiki Shqip 2022: Shqipëria
SQVietnameseEnglish

Arban "Bani" Përlala, më mirë i njohur me pseudonimin e tij G-Bani (Xhi Bani), është një performues i zhanrit Rap, shkrimtar dhe aktor.

G-Bani
KombësiaShqiptar

Biografia

Biografia përsonale
I lindur me 07 korrik, 1981, në rrethin e Pukës. Fëmijërinë e kaloi në qytetin e Rrubikut të rrethit të Mirditës, nga ku dhe e kanë origjinën pridërit e tij. Në moshën 13-vjeçare emigroi në Greqi dhe qysh prej vitit 2006 banon në Suedi.

Diskografia

•2005: Midis meje dhe vet’vetes – Bass Records
•2008: Punë të pastra – EMI Music Greece – Horizon Records

•2015: De e bra – Spinnup.com

Filmografia

•2001, 2002, 2003: Δέκα Λεπτά Κήρυγμα – MEGA Channel

•2006: Mikres Oduseies – Minimal Films & Hellenic RadioTelevision

•2011: Nje e Hënë e pazakontë (Not an ordinary Monday) – Red Helicopter Film

Lidhje të jashtme