Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

Ciruset

Shqip editions of Wiki, an online encyclopedia

Ciruset (puplore) janë re të cilat u përngjajnë puplave, nuk shkaktojnë hije në tokë. Nëse lëvizin prej perëndimit në lindje paralajmërojnë shiun dhe prishjen e motit. Pasi bëjnë pjesë në retë e larta, përbëhen prej kristaleve të akullit.

A photograph showing many types of cirrus clouds all jumbled together floating above a plain
Disa lloje të reve cirus

#Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (Study in China) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.
This article uses material from the Wikipedia article Ciruset, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.