Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English
Shpjegim
Kjo faqe është vetëm për shkronjën e alfabetit. Për përdorime të tjera shiko C (kthjellim).

C është një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe dhe shkronja e tretë e alfabetit të saj, e cila shënon këtë bashkëtingëllore. Me të shënohet shkronja C e madhe e shtypit. Kjo shkronjë ka katër forma kryesore të cilat janë: c e madhe e shtypit, c e vogël e shtypit, c e madhe e dorës dhe c e vogël e dorës.

Shih dhe

·A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N·


Nj · O · P · Q · R · Rr · S · Sh · T · Th · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh·

  WikiFjalori: C – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë

This article uses material from the Wikipedia article C, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
#Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (duhoctrungquoc.vn) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.