Wiki Shqip 2022: Shqipëria
SQVietnameseEnglish

2006 në Shqipëri

Lista e ngjarjeve në vitin 2006 në Shqipëri

Në vijim është lista e ngjarjeve që kanë ndodhur gjatë vitit 2006Republikën e Shqipërisë.

Flag of Albania.svg
2006

Shqipëri
Dekadat:
Shih edhe:Ngjarje të tjera të vitit 2006
Lista e viteve në Shqipëri

Udhëheqës

Ngjarje

Prill

  • Kuvendi vendos ndalimin e skafeve në ujërat bregdetare në përpjekje për të ndaluar kontrabandën e njerëzve dhe drogës[1].

Qershor

  • Nënshkruhet marrëveshja e Stabilizim Asociimit me BE-në[1].

Vdekje

Referime

  1. ^ a b Albania timeline BBC, Kronologjia e ngjarjeve kryesore: 2006, news.bbc.co.uk