Wiki Shqip 2022: Speciale:Kërko
SQVietnameseEnglish

Atletikë

Basketboll

Bejzboll

Biliardo

Boks

Kriket

Çiklizëm

Vrapim Qensh

Hokej në fushë

Futboll

Golf

Garim veturash

F1

F3000

Gjimnastikë

Hendboll

Hokej

ka 6 perioda mun te luhet me 16 , 12 dhe 8 lojtar

Ragbi

Skijim

Not

Tenis

Vrapim guajsh

Volejboll

Mbrëmje sportive

Shpërblime

Vdekje