Wiki Shqip 2023: Faqja kryesore
SQWiki Tiếng ViệtWiki English

Ngjarje

  • 10 shkurt - Nënshkruhet në Paris Traktati i Paqes me Italinë.
  • Nënshkruhet në Moskë Marrëveshja Ekonomike mes Shqipërisë dhe Bashkimit Sovjetik sipas së cilës qeveria sovjetike i akordonte asaj shqiptare një ndihmë për zhvillimin e industrisë dhe bujqësisë.
  • Nënshkruhet Konventa Ekonomike Shqiptaro-Jugosllave.
  • Nënshkruhet në Sofie traktati i miqësisë, bashkëpunimit dhe ndihmës reciproke mes Bullgarisë dhe Shqipërisë.

Lindje

Pa data

    Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:

Vdekje

Pa data

    Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:

#Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (Study in China) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.
This article uses material from the Wikipedia article 1947, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës CC BY-SA 3.0 nëse nuk shënohet ndryshe. Images, videos and audio are available under their respective licenses.