Wiki Shqip 2022: Speciale:Kërko
SQVietnameseEnglish

Ngjarje

Lindje

Pa data

    Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:

Vdekje

Pa data

    Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:
  • ? - Kristo Dako, patriot, mësues, redaktor, publicist dhe veprimtar i çështjes kombëtare.