Xhamster

xHamster ya iku situs panduman vidhéo pornografi lahanan sing kantor gedhéné ana ing Houston, Texas, AS. Rikala Novèmber 2015, situs iki ana ing urutan 72 miturut Alexa.

xHamster
Xhamster
Jinising situs
Panduman vidhéo pornograpi
Ana ing basaInggris
Situs jaringanSitus jaringan resmi
Urut AlexaDecrease 91 (April 2016)
Kababar2 April 2007; 17 taun kapungkur (2007-04-02)
Setatus saikiJeroring
(kajaba Carolina Lor)
Content license
Lahanan; xhamsterpremiumpass.com iku deduwèn sawongan

Rikala April 2016, situs iki menggak aksèsé para nganggo sing alamat IP-né saka Carolina Lor minangka protès tumraping pamaréntah kono sing nglarang pangabsahing paugeran bab pangayoming wong LGBT ing wewengkon kono.

Pariwara srabèdan

Paniti aran Conrad Longmore mratélakaké manawa pariwara (iklan) sing kapacak ing situs iki ngandhut program srabèdan sing bakal masang tanpa idin barkas-barkas sing ndrawasi menyang mesin-mesiné para nganggo. Longmore mratélakaké marang BBC manawa rong situs kondhang – XHamster lan Pornhub – ngandhut bebaya sing gedhé dhéwé.

Rujukan

Tags:

🔥 Trending searches on Wiki Basa Jawa:

Basa JawaHappy AsmaraRomaSuryadi Asmi640Kakawin PārthayajñaArjuna SasrabahuPukisSekseGoey Tiauw HongTatune arang kranjangKarbon1999Kevin AprilioRCTITata jeneng binomialSurat LuqmanRicky HarunSengkalanThe Alchemist (novèl)Rezky Aditya2000-anAntarejaSyekh Abdul Qadir JaelaniBiologiSmutisRieke Diah PitalokaVitamin B6UwangSurat Al LahabJawa TengahKulawarga (biologi)Tung Desem WaringinꦗꦮBasa SundhaEgy Maulana VikriMacapatTembung wilangan babonLove is BrondongNicholas SaputraKarawitanBasuki Tjahaja PurnamaSepur JoglosemarkertoSurat Ali ImranBillie EilishNurwègenHannah ArendtGabonMaudy AyundaSintaCitra KiranaWilhelmina saka WalandaThaiSoimah PancawatiMyklebyBagongSurat Al JinSepongKomputerMartin Lewis PerlSurinameMusakhanVelove VexiaSoda kuwéBathara SuryaKleponAnkaraSingapura🡆 More