Svalbard

Kapuloan Svalbard iku wewengkon paling lor Nurwègen kang dumunung ing Samodra Arktik, sisih loré Éropa Dharatan.

Svalbard
Gendéra Nurwègen
(Gendéra Nurwègen)
Sesanti: Ora ana
LocationSvalbard.png
Basa resmiBasa Nurwègen
Kutha krajanLongyearbyen
RajaHarald V
GubernurOdd Olsen Ingero
Wewengkon
 -Total
Urutan angka 122
62.049 km²
Padunung
 -Total (2004)
 -Kapadhetan
Urutan angka 230
2.756
0,04/km²
Mata uangKrone Nurwègen
Zona wektu
 -pada mangsa panas
CET (UTC+1)
CEST (UTC+2)
Lagu kabangsanJa, vi elsker dette landet
TLD.no (.sj dialokasikan nanging ora dianggo)
Kodhe telepon47

Kapuloan Svalbard iku wewengkon paling lor Nurwègen kang dumunung ing Samodra Arktik, sisih loré Éropa Dharatan. Svalbard minangka sawiji kapuloan kanthi Longyearbyen minangka kutha krajan. Pulo kang padhet sing ndunungi yaiku Spitsbergen, Bjornoya lan Hopen.

Pranala njaba


This article uses material from the Wikipedia Basa Jawa article Svalbard, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Isi cumepak kanthi pangayoman CC BY-SA 3.0, kajaba ana katerangan liyané. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
#Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (DUHOCTRUNGQUOC.VN) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.

In other languages:

/** SHOW / HIDE SECTION**/function mfTempOpenSection(getID) {var x = document.getElementById("mf-section-"+getID); if (x.style.display === "none") { x.style.display = ""; } else { x.style.display = "none"; }}