Khleo Thomas

in Wikipedia, die vrye ensiklopedie
Jump to navigationJump to search
Khleo Thomas
GeboortenaamKhaleed Leon Thomas
Geboorte30 Januarie 1989 (1989-01-30) (33 jaar oud)
NasionaliteitAmerikaans
Beroep(e)Akteur
Aktiewe jare1998–nou
Internet-rolprentdatabasis-profiel

Khleo Thomas (gebore 30 Januarie 1989) is 'n Amerikaanse akteur. Hy is bekend vir sy rolle in die rolprente Holes (2003), Walking Tall (2004), en Roll Bounce (2005), en in die televisiereeks Shameless (2011).

Filmografie[wysig | wysig bron]

Rolprente[wysig | wysig bron]

  • 2003: Holes
  • 2004: Walking Tall
  • 2005: Roll Bounce
  • 2018: Paint It Red
  • 2018: We the Coyotes

Televisiereekse[wysig | wysig bron]

  • 2011: Shameless

Televisierolprente[wysig | wysig bron]

  • 2004: Going to the Mat

Video's[wysig | wysig bron]

  • 2006: Gettin' Dirty

Eksterne skakels[wysig | wysig bron]

Navigasie-keuseskerm