Wiki Dansk 2023: Hugo Helmig
Wiki DanskWiki Tiếng ViệtWiki English

Katrina Kaif

Katrina Kaif: Indisk skuespiller

Katrina Kaif (født 16. juli 1984[1]) er en indisk filmskuespillerinde, som har optrådt i Bollywood, Telugu og Malayalam film.

Katrina Kaif
Katrina Kaif promoting Bharat in 2019.jpg
Katrina Kaif i 2019
Personlig information
Født16. juli 1984 (38 år)
Hong Kong

Biografi

Liv

Katrina Kaif er født i Hong Kong[2] den 16. juli 1984 som en af otte søskende, syv piger og en dreng. Hendes forældre er britiske statsborgere, hendes far oprindeligt fra Kashmir, Indien. Hendes mor engelsk, kristen, og faren er muslim. Hun voksede op på Hawaii og flyttede senere til London.

Karriere

Som 14årig begyndte hun at arbejde som model for et smykkekampagne i London, og blev efterfølgende "opdaget" af filmskaber Kaizad Gustad, som gav hende en rolle i hans film Boom (2003).

Hun flyttede derefter til Mumbai og blev tilbudt en række modelopgaver, men filminstruktører var til at begynde med tilbageholdne med at give hende filmroller, pga. hendes manglende sproglige kunnen[3], så som at hun ikke kunne tale Hindi uden en tyk accent. I de film hvor hun medvirkede blev hendes tale normalt talt over af en med filmens talesprog som modersmål.

Priser

Filmografi

ÅrFilmRolleAndre noter
2003BoomRina Kaif
2004MalliswariPrincess MalliswariTelugu film
2005SarkarPooja
Maine Pyaar Kyun KiyaSonia
Allari PiduguShwethaTelugu film
2006Hum Ko Deewana Kar GayeJia A. Yashvardhan
Balram vs. TaradasSupriyaMalayalam film
2007Namastey LondonJasmeet Singh
ApneNandini
PartnerPriya Jaisingh
WelcomeSanjana Shetty
2008RaceSophia
Singh Is KinngSonia
YuvraajAnushka
HelloSpecial appearance
2009New YorkMaya Shaikh
BlueNikkiSpecial appearance
Ajab Prem Ki Ghazab KahaniJennifer "Jenny" Pinto
De Dana DanAnjali Kakkad
2010RaajneetiIndu Sakseria / Pratap
Tees Maar KhanAnya Khan
2011Zindagi Na Milegi DobaraLaila
BodyguardSpecial appearance
Mere Brother Ki DulhanDimple Dixit
2012Jab tak hai jaanMeera Thapar
2013Dhoom 3Aaliya

Referencer

  1. ^ http://www.imdb.com/name/nm1229940/ Katrina Kaif]
  2. ^ 'I'm not involved with Salman Khan'-Sunday TOI-Opinion-The Times of India
  3. ^ Katrina Kaif Profile – Sify.
  4. ^ "indya.com – STAR GOLD – Sabsey Favourite Kaun 2008". Arkiveret fra originalen 17. oktober 2008. Hentet 20. maj 2008.

Eksterne henvisningers

#Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc. Wiki (Study in China) is an independent company and has no affiliation with Wikimedia Foundation.
This article uses material from the Wikipedia article Katrina Kaif, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors). Indholdet er udgivet under CC BY-SA 3.0 medmindre andet er angivet. Images, videos and audio are available under their respective licenses.

🔥 Top trends keywords Dansk Wiki:

Hugo HelmigForsideSpeciel:SøgningCarles PuigdemontVolkswagenTinkas juleeventyrVM i fodbold (mænd)Thomas HelmigCosta RicaPepsiRenée Toft SimonsenNiels Valentin HansenClara (sanger)Google TranslateJulie AndrewsPyrus (serie)Josephine HøjbjergEuropamesterskabet i fodbold 2024 (mænd)Christine McVieThe JulekalenderKasper HjulmandPernille SkipperTinka og KongespilletAlene hjemmeVolkswagen Group23. novemberChristopher PlummerLove ActuallyFleetwood MacSpeciel:Seneste ændringerDanmarkPyrus (nisse)Francis DickohVM i fodbold 2026Theresa ScaveniusOle HartlingThe Sound of Music (film)Tobias RahimAlbert Rosin HarsonEM i fodbold (mænd)NullMads JunkerJul på SlottetRødkålVigga BroNissernes ØDanmarks fodboldlandsholdTinka og sjælens spejlSalzgitterCristiano RonaldoNisseSisse Marie SøbyVM i fodbold 2022 (mænd)StjernesnotPyrus i Alletiders EventyrMelvin Kakooza2022KroatienJonas VingegaardRoskilde BankRomelu LukakuNationale kendingsbogstaver (biler)Alletiders JulMatador (tv-serie)Nissebanden (julekalender)Niels-Martin EriksenLouise GadeNissebandenThierry HenryShit KidKeylor NavasDitte Ylva OlsenArnela MuminovićElizabeth 2. af StorbritannienVM i håndbold 2023 (mænd)Disney SjovEuropamesterskabet i fodbold 2020 (mænd)Lionel MessiStjernetegn🡆 More