Wiki Afrikaans 2023: Spesiaal:Soek
AFWiki Tiếng ViệtWiki English

Brigitte Grothum

Brigitte Grothum: Duitse aktrise

Brigitte Grothum (gebore 26 Februarie 1935 in Dessau) is 'n Duitse aktrise, rolprentvervaardiger en regisseuse. Sy is bekend vir haar rol in die rolprent Mein ganzes Herz ist voll Musik (1959).

Brigitte Grothum
'n Beeld van die betrokke persoonlikheid.
Geboorte26 Februarie 1935 (1935-02-26) (87 jaar oud)
NasionaliteitDuits
Beroep(e)Aktrise
Internet-rolprentdatabasis-profiel

Filmografie

Rolprente

  • 1956: Ein Mann muß nicht immer schön sein
  • 1956: Das Mädchen Marion
  • 1957: Lemkes sel. Witwe
  • 1959: Mein ganzes Herz ist voll Musik
  • 1959: Two Times Adam, One Time Eve
  • 1961: Die seltsame Gräfin
  • 1962: Her Most Beautiful Day
  • 1962: The Inn on the River
  • 1962: The Happy Years of the Thorwalds
  • 1962: Der rote Rausch
  • 1963: Der Fluch der gelben Schlange
  • 1978: The Pentecost Outing
  • 2011: Die 30 beliebtesten Berliner Plätze

Televisiereekse

  • 1972: Privatdetektiv Frank Kross
  • 1977: Drei Damen vom Grill
  • 1977: Halbzeit
  • 1993: Ein Job für's Leben

Televisierolprente

  • 1956: Hurra für Gina
  • 1958: Blätter im Winde
  • 1958: Der Meisterdieb
  • 1959: Leihauslegende
  • 1959: Die sechste Frau
  • 1960: Das Lied der Taube
  • 1960: Hexenjagd
  • 1960: Der eingebildete Kranke
  • 1962: So war Mama
  • 1963: Kean
  • 1964: Der Mitternachtsmarkt
  • 1964: Der Strohhalm
  • 1964: Jenny und der Herr im Frack
  • 1964: Romeo und Julia
  • 1964: Geliebte Barbaren
  • 1965: Frühstück mit Julia
  • 1965: Romulus der Große
  • 1965: Die Sommerfrische
  • 1966: Das ganz große Ding
  • 1966: Die gelehrten Frauen
  • 1966: Monde und Sonnen
  • 1967: Freitag muß es sein
  • 1967: Ein treuer Diener seines Herrn
  • 1967: Mein Freund Harvey
  • 1967: Viola
  • 1968: The Snob
  • 1970: Wie man seinen Gatten los wird
  • 1976: Die Taube in der Hand
  • 1976: Von Emma, Türkenpaul und Edwin mit der Geige
  • 1977: Der Heiligenschein
  • 1981: Keine Angst vor Verwandten!
  • 1983: Frohe Ostern
  • 1991: Zweite Geige
  • 1997: Ein Traum von Hochzeit
  • 2000: Forever Young - Brigitte Mira
  • 2003: Eddi Arent - Der Herr der Sketche
  • 2003: Mörderischer Plan

Eksterne skakels

Inhoud is onderhewig aan CC BY-SA 3.0, tensy anders vermeld. Images, videos and audio are available under their respective licenses.
This article uses material from the Wikipedia article Brigitte Grothum, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 license ("CC BY-SA 3.0"); additional terms may apply. (view authors).